Of White Beauty Lovers

Exclusieve hobbyfokkerij van het echte Maltezerras

i285697114380431653._szw1280h1280_

Hallo Maltezerlovers

Wij zijn Christiane en Guido en staan met onze kennel ‘Of White Beauty Lovers’ garant voor de echte, lieve en mooie Maltezers. Al meer dan dertig jaar zijn we intensief en gepassioneerd bezig met het fokken van Maltezers van topkwaliteit. Onze reuen komen van over de hele wereld en zijn steeds de top van het echte Maltezerras. Hierdoor koopt u bij ons enkel Maltezerpups die afkomstig zijn van internationaal gerenommeerde stambomen en wereldkampioenen. Geregeld hebben we een nieuw nest puppies te koop. Deze puppies voeden we in huis op waarbij we de nadruk leggen op een zorgzame en liefdevolle opvoeding. 

Interesse in onze Maltezers? Neem contact op voor een vrijblijvend bezoek. Bij aankoop geven we u ook adviezen over zaken als voeding en verzorging. 

Het
enige, echte,authentiek
Maltezerras

Hoe herken je een echte Maltezer en maak je het onderscheid met broodfok

Een volwassen Maltezer heeft een gewicht  tussen 2kg en 3,5kg 

Mooie lichaamsbouw met een schofthoogte tot maximum 25 cm 

Lange, zijdezachte witte haren. Soms licht golvend maar nooit krullend. 

Een echte Maltezer heeft een gemiddeld leeftijd van 15 jaar

Waar let je op bij aankoop van een Maltezer

Slechts 3 van de 100 op de markt aangeboden Maltezers zijn van het echte, authentieke Maltezerras. Wilt u zeker zijn dat u een echte, mooie en lieve Maltezer in huis haalt, let dan op volgende zaken. Dit bespaart u over de jaren heen heel wat leed.